Wie zijn wij?

Wij zijn Dirk Schellens en Chantal Martens van Consequent Compliance. Wij leveren compliancediensten op het gebied van antiwitwaswetgeving, het bestrijden van financieel-economische criminaliteit en wet- en regelgeving voor beleggingsondernemingen en andere financiële instellingen.

Pragmatische aanpak

Bij Consequent Compliance houden we van een pragmatische aanpak. We nemen de onderneming van onze klanten als uitgangspunt en beoordelen vanuit daar welk landschap van wet- en regelgeving van toepassing is en wat de impact daarvan is op de dagelijkse praktijk. Vervolgens bieden we effectieve oplossingen om aan deze wet- en regelgeving te voldoen.

Kansen benutten

Wij zien compliance als meer dan enkel regels en procedures. Compliance gaat namelijk ook over gedrag, kijken naar jezelf en de manier waarop je jouw onderneming drijft. Het is daarom ook een kans om als onderneming kritisch te kijken naar je bedrijfsprocessen en deze te verbeteren. Door compliance risico’s te identificeren en te beheersen, wordt de reputatie van jouw onderneming beter gewaarborgd. 

Wij zien het dan ook als een uitdaging om de blik op compliance te veranderen en het te beschouwen als kans, in plaats van een verplichting.

TOEGANKELIJK
DESKUNDIG
BETROUWBAAR